уторак, 13 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ОДГОВОР НА НАСЛОВ УМЕСТО У МАНАСТИР, ПЕНЗИОНЕРИ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У Вашем тексту, ништа посебно, ништа сензационално, само мало некоректно и непрофесионално. Већ у самом наслову се наслућује тенденциозна намера да на неког, као медиј утичете коме ће дати своју подршку на предстојећим изборима, и то ни мање ни више него на пензионере, тотално игноришући ноторну максиму " СТАРОСТ МУДРОСТ ".

            Тачно је да је ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА позвао неке госте на своју изборну конвенцију за Градски комитет. Између осталих позвали смо и наше пензионере, имајући у виду да нам њихова мудрост може само бити од користи, а на њима је да одлуче хоће ли да нам учине ту част или неће.

             Ваша тврдња да су преварени, тако што им је обећан обилазак неког манастира, при томе не наводите име манастира а одведени да слушају ИНТЕРНАЦИОНАЛУ, је једноставно непотребна измишљотина.

            Због тога Вам ја, као неко ко је од самог оснивања у Покрету социјалиста, неко ко је изузетно поносан на чињеницу да је идеја о социјалној правди, без лажне скромности, делимично и мојом заслугом и те како жива у Гроцкој предлажем један џентлменски договор.

             Предлажем да ако пронађете бар једног ко тврди да је на овај начин преварен, сакупи још десет својих пријатеља и да их ја о свом трошку поведем до манастира који они изаберу, у Србији или ван Србије, од Ђурђевих ступова, преко Мораче и Острога до Хиландара ако треба, а ако нема таквог да онда ја окупим десет својих пријатеља и о Вашем трошку, заједно са Вама или без Вас отпутујемо до Хиландара.

            Не бих волео да овај текст буде предугачак и напоран било коме од Ваших читалаца, али бих јако волео да знам, зашто мислите да пензионери треба по Дифолту да обилазе само манастире, поред толико лепих и у културном и историјском смислу интересантних и атрактивних места у Србији, као што је  и Пионирски град у Кошутњаку у Београду, где смо тог дана били.

            Уосталом, ја сам сигуран да ћу наћи бар двојицу од њих, који ће потврдити да до тог дана нису били у прилици да  посете Пионирски град и да су изузетно задовољни што су напокон добили ту прилику а ако Ви нађете бар једног ко се покајао што је тог дана био са нама, ја ћу се извинути и њему и Вама и молим Вас будите објективни ако желите да и ја прочитам по неки ваш текст.

 

ЗА  ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА У ГРОЦКОЈ

 ТРАЈКОВИЋ ВЕЉКО

ГРОЦКА

Промо

Bg

Најчитаније