петак, 05 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Савић: Питања за Милосава Миличковића- Миличка државног секретара МУП-а

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Милосаве, да ли међу запосленима у ГО Раковица (95% чланова СНС-а) има лица оболелих од Ковид 19? Такође да ли има лица са симптомима Ковид 19 ( повишена температура у кућној изолацији)?

Колико је запослених на боловању од почетка и током пандемије КОВИД 19?! Има ли међу активистима СНС ГО Раковица такође оболелих?! Колико има оболелих лица и лица са почетним симптомима Ковид 19, да ли су та лица учествовала у изборној кампањи од врата до врата од почетка до краја марта, као и да ли су били као запослени ангажовани волонтери за доставу хране и лекова најстаријим суграђанима на територији ГО Раковица, којима је ограничено кретање по уредби Владе Р.С.?!

Колики број запослених у ГО Раковица( око 200 запослених) од почетка пандемије има обавезу и редовно долази на посао?! Када ће се запослени у ГО Раковица, чланови и активисти СНС-а тестирати на Ковид 19, узимајући у обзир да су у свакодневном контакту са најугроженијом популацијом тј. лицима старијим од 65+?! Уколико има оболелих лица и лица са почетним симптомима Ковид 19, међу запосленима ГО Раковица, чланова и активиста као и волонтера СНС-а са територије ГО Раковица колики је број оболелих?!

Не оптужујем, још мање тврдим, само постављам лично теби питања, пошто си ти Милосаве најобавештенији човек у ГО Раковица, а и шире ( Гроцка, Вождовац, Младеновац итд).

Моје грађанско право као појединца јесте да поставим питања од јавног значаја, а која су у интересу јавности, као и самих грађана ГО Раковица.

 

Владимир Савић, заменик председника Покрета за безбедну Србију

 

*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

 

Промо

Bg

Најчитаније