уторак, 13 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ватромет, бакљаде и цинкарења по „СНС Гроцкој“

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Докле може ићи цинкарење зарад личног интереса, све како би се себи обезбедила материјална или нека друга корист  због останка на власти?

На то питање најбољи могући одговор може да вам се одгонетне у понашању функционера или чланова СНС-а у Гроцкој, првенствено у последњем периоду мало пре и након укидања ванредног стања у Србији. Према информацијама које пристижу, сада већ из секунде у секунд у редакцији
Жиг инфо, у грочанском табору напредњака се више не зна, народски речено, ко коси а ко воду носи. Уствари, боље је употребити израз „Свако свакоме јаму копа, само је питање ко ће први у њу да упадне“.

Једна интересантна чињеница која се данас десила, а која ми је привукла пажњу,  када су локални функционери СНС-а у Гроцкој промовисали себе око копања бунара, нигде другде него до саме Грочице у коју се излива канализација. Тим бунаром  ће се Жиг инфо бавити у неком наредном периоду јер засигурно је то још једна омашена инвестиција грочанских напредњака, иста она као и бунар код "Виле Гавриловић" који је доказано у судском поступку ископан на месту где је регистровано клизиште, а због такве градње после срушено 14. кућа у Поповић крају.

Елем, приликом прављења репортаже колеге Лалића о данашњој промоцији, Стефан Дилберовић један од координатора СНС-а у Гроцкој, замерио му је како Жиг инфо ето напада двоје људи, а двоје штити ( парафразирано) а врло добро знате да је и Влашковић (Дејан Влашковић, координатор СНС-а) направио ватромет у Калуђерици, нисмо само ми у Гроцкој то радили. Након што ми је то јављено, почео сам мало да детаљно прегледам на хиљаде порука које стижу у редакцију Жиг инфа на више начина, а тиче се грочанских напредњака.

Волим да све конкретно пишем, да конкретно упутим на лице које врши било какве злоупотребе. Нисам од оних некаквих политичара (с обзиром  да нисам политичар) који тако кажу „ето неко краде, он је лопов...“ притом не наводећи ни ко је лопов ни ко краде.. Ми са Жиг инфа увек то директно објавимо, те ћу и ја бити такав и овог пута.

Млађани Дилбер , исти онај који је када је био председник ГО Гроцка изјавио „док сам ја председник Маторчевић неће ући да извештава са седница СГО Гроцка“, а затим исто обећање погазио јер је под притиском јавности, односно конкретно новинарских удружења морао да пусти Маторчевића да извештава а да притом није поднео оставку, данас је конкретно мислио на следеће:

Дилберовић мисли да Жиг инфо намерно напада њега и Буквића (Миленко Буквић такође координатор СНС-а) док Пантелића и Влашковића штити. Као доказ ето поручује да ми са Жиг инфа знамо да је Влашковић организовао ватромет подршке Вучићу у Калуђерици али ето нисмо о томе писали.

Да је Дејан Влашковић организовао ватромет у Калуђерици, ми са Жиг инфа имали смо само полу информације, никакав чврсти доказ. Претпоставка јесте била да се то организује у његовој режији, али на нашу жалост, а његову срећу, нисмо имали чврсте доказе као  оне из Гроцке.

Због тога би захвалио Стефану Дилберовићу на откривању оног ко је организовао ватромет у Калуђерици.  То ће нам врло добро доћи за биографију коју спремамо за све грочанске напредњаке, а које ћемо објављивити у блиској будућности. Такође, свим другим напредњацима бих поручио да нико неће бити заштићен уколико учини било који злочин, недело или проћерда буџет. Да ли је то Влашковић, Пантелић или Дилберовић и Буквић, не битно је. Морате само да имате једну чињеницу. Доста њих са листе СНС-а за одборнике у Гроцкој за предстојеће изборе је било у власти у претходних 8. година. Сви они су учествовали са новцем свих грађана, а које су евидентно потрошили зарад пуњења својих џепова. На крају крајева, само извештај буџетске инспекције за 2018. годину је препун неправилности и појашњених злоупотреба положаја. Треба ли да подсетим да је те године буџет био на „историјском нивоу, односно никад већи. Дакле никад већи новци нису „украдени“.

И сад исти такви који су учествовали у таквим злочинима очекују да буду поштеђени, односно имају утисак да Жиг инфо некога штити? Господо, не занима ме шта радите са приватним фирмама, осим ако преко њих не перете државни новац, али нас итекако  занима где иде „наш новац“?

Да завршим, има доста тога можда да се пише о Влашковићу и Пантелићу, али они до сада нису били извршна власт. Када то постану, онда ће сигурно одговарати на одређена питања новинарима Жиг инфа.

Још једном хвала Дилберовићу на потврди да је Влашковић организовао ватромет у Калуђерици, и тако доказао да су писања Жиг инфа , а то је да те „подршке Вучићу“ организују функционери СНС-а, барем широм Гроцке тачна.

А да, замало заборавих. „Еко Гроцка“ не финансира Лалића са по 50 000 динара месечно, како то причате по Гроцкој ових дана, мада морам признати да ми се свиђа тај предлог да како „Еко Гроцка“, тако и остала предузећа мало крену да финансирају цео Жиг инфо, само да не забораве да код нас  нема ни „баба ни стричева“.

 

Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније