недеља, 19 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Како је Живка секретарка скресала буџет за спорт у Гроцкој, а и требала је

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ребалансом буџета ГО Гроцка, због насталог ванредног стања изазваног корона вирусом, већ осиромашени буџет за спорт, смањен је за још скоро  80 посто.

Тачније, са 11,5 милиона динара, ребалансом је скинуто још 8 милиона динара, тако је да је у буџету ГО Гроцка сада издвојено само  3,5 милиона динара за спорт.

Према сазнањима која стижу до Жиг инфа, секретар Спортског савеза ГО Гроцка је директно и самоиницијативно учествовала у смањењу буџета.

Наиме, пред седницу Већа ГО Гроцка, коминтерна у виду Живке секретарке сама одржава седницу Управног одбора и доноси решење да је њихов предлог да се смањи буџет за спорт, а све због новонастале ситуације изазване корона вирусом. Након што је већ направила записник да је наводна седница одржана позвала је, сваког појединачног, све чланове Управног одбора и саопштила им је да је буџет смањен. То ће касније Живка секретарка представити као да је одржана телефонска седница...

Претходне године, неколицини људи из Спортског савеза Гроцка сам рекао, да нису проблем Радовановић, Дилберовић и остали (координатори СНС-а) који желе да управљају овим савезом, већ је главни и кључни проблем секретарка Живка. Након тога сам добио одговор, парафразираћу: Па можда јесте, можда и није, али ми свакако немамо кога да ставимо на њено место...

И тако Живка опстаје на месту коминтерне, јер другови спортисти из Гроцке је не смењују и дају јој легалитет. С обзиром да дајете легалитет Живки секретарки, онда је са правом  она смањила буџет за спорт ГО Гроцка, и ви немате право за то да је нападате. Ви сте ти, другови спортисти, који је држите на том месту и, практично, учествујете у таквим делима које она чини или не чини.

Треба ли да вас подсетим да сам вам пре пар месеци већ једном скренуо пажњу на оваква дела коминтерне? (АКО СТЕ ЗАБОРАВИЛИ, ТЕКСТ-ОВДЕ).

Зато другови спортисти, сами се решите смећа у вашој кући, не очекујте да ће други да чисти за вама!

 

Жељко Маторчевић

насловна: Карикатура

   *Лични став аутора текста није мишљење Жиг инфа

Промо

Bg

Најчитаније