субота, 06 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Милан Јовановић: Господине Вучићу, прво зауставите Ваше ,,јуришнике“на новинаре

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Господине Вучићу,

Хвала Вам на лепим новогодишњим жељама. Верујем да је то жеља и свих грађана Србије. Да би нам се све те жеље и оствариле, свако мора да да и свој лични допринос како би нам било боље.

Чујем да тражите од грађана да пријављују мито ,корупцију, пљачке и проневере које су дешавају у нашој земљи. Управо сам тако чуо да Ви најављујете борбу против криминала и корупције у Србији. Такође верујем да сви грађани то жељно очекују. Ко не жели да Србија постане правна држава?

А да ли ће Србија постати држава поштених грађана, то доста зависи од Вас.Ви морате од криминалаца да очистите људе који су се инфилтрирали у Вашу странку и са Вашом чланском картом пљачкају ову напаћену земљу.Независни новинари нису домаћи издајници и страни плаћеници како рече чланица Ваше странке, као посланица у народној скупштини. Сви часни и поштени новинари желе да Вам укажу управо на те особе које су ушле у политику ради личних интереса, а не за добробит земље у којој живимо.

Да би неко био новинар мора да буде частан и поштен човек и не би смео да буде ни у једној странци, ако се бави овим незахвалним, а у нашој земљи, нажалост, опасним послом. Да је данас у нашој земљи новинарски посао опасан, неми сведоци су споменици убијених новинара Славка, Даде, Милана као и споменици који су расути по ратишту бивше Југославије. Сви новинари желе да Вам помогну у Вашој намери да се обрачунате са криминалцима у земљи.

ПОЈЕДИНИ СУ У ТАКВОЈ БОРБИ ДАЛИ И СВОЈ ЖИВОТ.

Дугачак је списак нападнутих и угрожених новинара, а они нису домаћи издајници ни страни плаћеници ,већ су патриоте које воле своју земљу.

У Вашој предизборној кампањи обећавали сте велика хапшења криминалаца. Ми новинари ЖИГ-ИНФА веровали смо Вашим обећањима. Писали смо све што се догађа код нас на локалу и како се понашају наши локални функционери. О нашим сазнањима обавестили смо све институције у овој земљи, па и Вас лично.Као награду за наш рад постали смо државни непријатељи и домаћи издајници.Уредник Жељко је претучен и задобио је тешке телесне повреде ,а истовремено нам је искључена струја да би нам онемогућили да радимо (данас радимо помоћу агрегата). Мене је покушао да убије тадашњи председник општине, наручио је и наше убиство. Искључили су ми воду, канализацију, долазили су да ми руше кућу, иако је све легализовано. Када је увидео да не може да нас заустави у борби за истином, наредио је да ми запале кућу у којој сам живео.

Господине Вучићу, прво зауставите Ваше ,,јуришнике“ на новинаре и онда ћете имати сараднике у борби против организованог криминала.

 

У ИМЕ ДОМАЋИХ ,, ИЗДАЈНИКА И СТРАНИХ ПЛАЋЕНИКА ЖИГ ИНФА“
Милан Јовановић

Промо

Bg

Најчитаније