среда, 14 април 2021

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Паметног је лако залудети, тешко је лудог опаметити !

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како помоћи слепцу да прогледа, а глувонемом да проговори? Тешко. Ма колико се трудио да помогнем својим суграђанима то ми слабо полази за руком. Покушао сам да им укажем на особе којима верују. Узалуд.

Сав мој рад и труд, остаје без резултата. Надам се да ћу успети да их натерам да размишљају својом главом. Да ником не верују док га не провере.
Гледам у те новокомпоноване богаташе како сиротињи бацају коске и мрвице.Видим те ситне душе како купе те мрвице,висе по штандовима и рекламирају своје газде. Како се приближавају дани избора, трче од куће до куће да им прикупе гласове.

Сваког радног дана у општину улазе страначки службеници.Трче да уграбе столицу у канцеларији. На радно место долазе мајке и домаћице, дугугодишње раднице посвећене својим радним обавезама. Са видним закашњењем на посао долазе и младе ,,даме“, општинске вртирепке. Крећу се незаинтересовано, лежерно машући куковима са отвореним деколтеима и кратким сукњицама, а за њима се шири мирис лошег парфема.
Знам родитеље тих појединих ,,дама“. Мукотрпно су радили да их однегују.Виђао сам њихове жуљевите руке и уморна лица. Сада гледам у њихове ћерке са лажним дипломама и жуљевитим коленима. Забалављених, са подадулим лицима (од ноћног банчења) за њима се гегају општински функционери.

Питам се: Да ли је могуће да ова скупина управља нашим животима?

МОЖДА БОЉЕ И НЕ ЗАСЛУЖУЈЕМО.

 

Милан Јовановић

*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

Промо

Bg

Најчитаније