четвртак, 16 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Да ли ће Брнабићка чешће посећивати викендицу у Брестовику?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председница Владе Србије Ана Брнабић изабрана је јуче за повереницу Градског одбора Београда Српске напредне странке на састанку проширеног састава Извршног одбора СНС-а и београдских одбора.

 Овим избором, сва додворавања грочанских напредњака, односно оних који врше власт у Гроцкој, Луки Петровићу за којег се спекулисало да ће бити на функцији на којој је изабрана Брнабићка, су узалудна.

Новоизабрана Повереница СНС-а у Београду има пред собом један велики задатак који мора решити, а тиче се ГО Гроцка. У овој општини града Београда проблем са представницима напредњака траје још, најблаже речено од 2018. године, када је председник ове локалне самоуправе и високи функционер напредњака, сада већ првостепено осуђен као налогодавац за паљење куће новинара Милана Јовановића. Симоновић је смењен, али је у Гроцкој  у извршној власти, остала већина оних који су чинили слична, или иста дела као и њихов духовни гуру.

Подсетимо се снимка на којем Миленко Буквић, садашњи шеф одборничке групе СНС-а у Гроцкој и директор предузећа "Еко Гроцка", наводи да су сви координатори уплетени у незаконите радње.

Ипак, према речима Буквића, изгледа, таква биографија је одлична јер ће баш неко од њих четворо „корумпираних“ бити председник ГО Гроцка. Ако ништа друго, наводи Буквић, они (координатори) ће бити прва четири човека у општини Гроцка. И заиста, од ова четири координатора који се појављују на снимку (Јевтић, Дилберовић, Буквић и Марковић) само Јевтић није међу "прва четири човека" јер је одустао да се нађе на листи СНС-а у Гроцкој на изборима прошле године.

 

Рејтинг локалног  СНС-а је, након објављивања снимака, на најмањој лествици од доласка ове странке на власт у Гроцкој. Готово да нема особе која није чула за незаконите радње шефа напредњака у Гроцкој, Миленка Буквића и његовог пријатеља, већника Стефана Дилберовића. Док обичан народ  све то зна, најближи људи председника ГО Гроцка, Дилберовић, Буквић, Марковић и Рајковић, укључујући и самог председника, праве се као да се ништа не догађа. Односно као да снимци нису отишли до већег процента становништва у Србији.

Већа брука грочанских напредњака доноси веће ћутање, те се може поставити питање да ли то данашњи председник ГО Гроцка, Драган Пантелић ради заправо за "опозицију", односно Ђиласа, Јеремића, Обрадовића, Лутовца и друге, које ова странка "описује" као негативце за све лоше што се дешава у Србији?

Ако узмемо спот који је објављен, конкретно на страници Српске напредне странке Гроцка у којем се наводи следеће:
-У Српској напредној странци има места за све поштене и вредне људе. Остаћемо странка која раширених руку прима људе у своје редове, не може а да се не постави питање,  да ли је садашњи СНС кадар у Гроцкој, који јавно изјављују да раде незаконите радње, поштен? Такође,  колико је исти кадар и вредан, јер улазимо у последњу четвртину текуће године а још нису подељена ни наменска средства из буџета за најбаналније ствари, док је узалудно говорити о значајним капиталним инвестицијама.?

 

Према ранијим истраживањима портала Крик, садашња премијерка има породичну викендицу у Брестовику и земљиште. Тачније, Анин отац поседује 0,19, хектара земље у овом насељу, а њен брат викендицу (кућу) од 42 квадрата. Да би садашња повереница СНС-а за град Београд решила стање у Гроцкој, требало би да се у исти посед пресели неко време. Једино тако може да стално надгледа грочанске напредњаке, односно да преузме рестриктивне мере, ако то заиста јесте циљ СНС-а, како би управо вредни и поштени преузели кормило у Гроцкој. Све остало је узалудно...

 

Жељко Маторчевић

 

 

 

 

 

Промо

Bg

Најчитаније