уторак, 26 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ОТВОРЕНО ПИСМО АЛЕКСАДРУ ВУЧИЋУ ПОВОДОМ РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ВЛАДЕ СРБИЈЕ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Кратак предговор писму

Са обзиром да се јако добро познајемо , знамо и врлине и мане у писму које следи ти јавно предлажем себе на две функције у предстојећој реконструкцији Владе Србије. Са обзиром да веома често коментаришеш моје писање у јавности, сигуран сам да ти неће представљати проблем да ми јавно одговориш на предлог који ћу покушати што боље да образложим. Мада ти то све већ знаш, као што је и твој узор Стаљин знао. Нико није савршен, многи ти замерају то што си перверзан а мени је то баш занимљива особина, вероватно смо се зато и дружили. Као што рекох ти ме добро познајеш али хајде да те подсетим, какав терет одговорности и обавеза сам у стању да понесем, све за наш напаћени народ.

Текст писма


Последњих неколико текстова које сам објавио су до сад најафирмативнији текстови за СНС, сви се питају колико ми плаћаш за такве текстове, још ћу постати богатији од Марине Туцаковић која је песме за све народњаке-напредњаке писала. Молим те дај ми да будем министар информисања јер ја ти правим већу кампању од оног јадника што у униформи иде на Косово и Мађарску границу и то не било каквој него у летњој пустинској...што већина нормалног света оцењује као спрдњу и срамоту, или да будем шеф војне безбедности јер имам најбоље препоруке у држави...био сам десетину пута на Аирсофту све са оружјем и униформом заједно...и имам више победа на Аир софту него Војска Србије у рату. А српска војска би мртва ладна могла победити било коју екипу Аир софта само кад би имала пара за зелене куглице и кад им се цизме од картона не би распадале чим уђу у воду а још кад би несто добили да једу бар сваки трећи дан, па та војска би могла да се мери и са Бангладешом и са Фарским острвима.


САВЕЗ СНС-СПЦ

Један од најчешћих начина за излазак из "Безизлазене ситуације" односно економског слома, за сваку владу банана - државе је " Мали прљави локални рат" односно, како га наши велики пријатељи американци називају " Сукоб ниског интензитета". Тако да ова ситуација одговара како српској тако и хрватској владајућој олигархији.
Српска напредна странка врло успешно уцењује Српску православну цркву. Када је држава Србија постављала ЦАРИНСКЕ прелазе на Брњаку и Јарињу, српска власт је преко служби безбедности пустила порно снимке владике Василија Качавенде. Иако је поменуте снимке имала и власт Бориса Тадића, чак се ни та власт, као ни једна пре ње није служила прљавштинама из приватног живота. То је била порука свим владикама како ће проћи уколико се замере држави и видимо да су они ту поруку јако добро схватили. Нема протеста због признавања Косова од стране Београда, нема протеста око геј параде. Партнерство цркве и Српске напредне странке се може објаснити и безброј начина. Историја је учитељица живота, кажу стари Латини па бих подсетио на сличности и разлике између цркве и нацистичке партије на следећем примеру. На првој слици, свети Павле спаљује књиге у Ефесу, а на другој, то исто раде нацисти у Дрездену . . .Прва слика, често се може наћи у илустрованим библијама, као доказ ревности светог Павла, у борби против "Паганства" док друга слика, уобичајено илуструје " Нацистичко оргијање против неподобних књижевних дела " . . .кад човек мало размисли, имали су се нацисти и од кога, и чему научити.

Наравно да се не могу поредити јер Свети Павле је спалио 20-так књига а Хитлер 20 милиона, значи Хитлер је ДАЛЕКО РАВНОСНИЈИ БИО НАЦИСТА НЕГО ПАВЛЕ ХРИСЋАНИН. То је тачно да је највећи Христов апостол а прославио се паљењем књига, а Хитлер је исто тако један од највећих државника свих времена, а боже мој што је он изгубио рат, изгубио је рат и Чича Дража. Али је Чича Дража опет највећи србијански државник, а јебига рат изгубио, сјебо се. И Хитлер и Павле су радили из ревности, то је неспорно. И Хитлер је имао цео свет против себе, није то никаква новост ни тајна. И Американци су прогањали Немце и затворили их и у Нирнбергу све повешали и они су страдали за нацизам. А и Свети Павле је имао још већу моћ него Хитлер. Он је имао бога драгог и све анђеле за заштитнике па су му опет Римљани главу одсекли. И Свети Павле је од хришћана добијао доста пара. Не би црква била једна од најбогатијих организација, ни Свети Павле није био гадљив на паре, као ни Хитлер. А и Српска православна црква је доста скромна. Док народ гладује, они зидају задужбине разних попова. Љубав руководстава Српске напредне странке је само и искључиво према новцу, и као и СПЦ, њих народ уопште не интересује, а знамо да се “слично сличном радује”.

 

Вишекруна Ђорђе

 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније