понедељак, 25 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СУПЕР КУЛ Реновира се хала у Пударцима (ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Данас су код породице Маторчевић у Пударцима, започети радови на реновирању гостињске хале. Материјал за реновирање,  којег  је  финасирала  Добринка Маторчевић, изнео је нешто више од 30 000 динара.

Првог радног дана, радове су обишли финансијер Добринка и господин Перица Маторчевић. Поред њих несебичну помоћ давала је Драгана Маторчевић, која је спремала ручак, доносила пиво и кафу. Главна је била и Пегица- Далматинка, која је константно пружала подршку реновирању.

Ја, као главни и једини извођач радова и поред свих обавеза, успео сам да дам изјаве за медије.

-Пре свега желим да се захвалим породици Маторчевић, на стрпљењу свих ових 30 година, јер нико до сада није успео да реализује овако битан инфраструктурни пројекат за нашу највећу просторију..  Првенствено бих се захвалио фирми „ЕНМОН“, која нам је уступила плочице по акцијској цени, са којима смо започели радове. Затим бих се захвалио локалној продавници „МИН“, која је снизила цене својих производа-пивских, те овај тешки физички рад је прошао безболније. Овом приликом би најавио и да ће након постављања подних плочица бити урађена комплет  електро инсталација и просторија ће бити покривена бежичним сигналом интернета, како би гости имали домаћински осећај (моћи ће да приступе друштвеним мрежама и осталим садржајима), изјавио је Жељко Маторчевић главни и једини извођач радова, који иначе све то ради гратис!

Како су најавили из породице Маторчевић, реконструисана хала за госте повећаће капацитет места за седење. Очекује се да ће након реконструисања имати 35 места за седење и 15 за стајање. Свечано отварање биће 16. Новембра 2015 године уз паљење свеће и окретање колача.

......

И што би рекао Лане Гутовић, не знам зашто сам вам ово испричао, али сигурно не може да шкоди..

П.С  Свака сличност са неким текстовима је намерна... Јер овај мој текст и није толико глуп, какве све текстове читам последњих дана!

 

Жељко Маторчевић

Гл. И одговорни уредник Жиг Инфа

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније