среда, 27 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

КАД БАРАБЕ ШТИТЕ БАРАБЕ Дошло време да браним директора водовода Гроцке

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Дође и то време када ће се коначно сменити, након деценије, директор ЈП „Водовод и Канализација“ Гроцка, Славољуб, од миља Славек, Стевановић.

Најбољи кандидат од свих 11 кандидата, како га је представила изборна комисија ГО Гроцка, за избор директора водовода, Славољуб Стевановић, неким чудом из странке која је била на власти ДСС-, беше изабран за директора водовода у Гроцкој. Славку није то било прво именовање. Владао је Славко већ деценију, скоро, водоводом. И од кад је ето баш на „не намештеном“ конкурсу, Славољуб Стевановић изабран за директора водовода, оде то предузеће у блокаду од 65 милиона евра. Подиже Славек и тужбу против мене (али о њој након завршетка суђења), и то на наговор лично Стефана Дилберовића, председника ГО Гроцка. О тој тужби кумоваше његови саборци, Трале, Јахура и остали. А тужба иста као председникова( објашњење: Стефан Дилберовић такође поднео тужбу за писање), само што су имена замењена. Све исто пише, само мало другачије спаковано.

А јадан Славко, у овој беспарици, мораше све то да плаћа преко предузећа. Јер, ваљда, не ради он то због себе већ чисти образ предузећа. И сви га тапшаше по рамену. И Трале и Дилбер и Јахуур...

Иако за тако бахато понашање знаше сви, првенствено мислим на општинску власт, окупљену око СНС-а, нико да смени Славека. Чак су му сви и онако тапшали. Поготово његови највећи пријатељи. А мрзи мене Славко, као да сам му породицу убио. Капирам га. Нико до сада није смео да изнесе истину и то документовану, па отуда тај презир.

И тако је време пролазило, Славку његови полако почеше да окрећу леђа. Јер ипак је сигурна куђа у СНС-а, а не у ДСС-а. А сећам се оних парола:
„За Змаја 6 маја“, ДСС- За Нaше место... Са све песмом од „Београдског синдиката“: Ово овде нису строфе за љигаве и лоше, већ за моје што се боре дискретне хероје“....

 

Затим ти „не љигави“ и ти „не лоши“, оставише Славка на цедилу. Јер, фотеља је рођаци – фотеља! А ти Славко, ко те *ебе (ово је њихов начин размишљања). Нема више један за све- сви за једног. Заборавило се то негде. Јбг, 80-90 хиљада је више него што кошта њихов образ.

Да појасним. Дође наређење да се ДСС избаци из власти. Наредба из града. Славко, испаде, оста лојалан ДСС-у и не пређе у такозвани „Самостални ДСС“ (у њега прешла 4 одборника ДСС-а, и сви остају при власти). Дојучерашњи саборци, они који га тапшаше по рамену нестадоше. Ко зна да ли му се и јављају.  Видите ли сада ове фарсе око избора директора на „регуларним“ конкурсима? Јер Славка су изабрали тако. Говореше да је најбољи кандидат и да нема то везе што је он из ДСС-а. Сада, када избацују из власти ДСС, ето сасвим случајно, мењамо и директора водовода Славка!. Притом, сви су знали за његове бахате радње, за то да је предузеће довео у блокаду, издавао канцеларије својим чланова“.  И нико није реаогова, до ето сада када избацујемо ДСС из власти. И морам признати да је Славко, додуше на мало више кретенски начин, успео сам да извуче водовод из блокаде. И ето, за то је добио награду- разрешење.

Пи бре Славко, стварно си чудан. Па ти извлачиш предузеће из блокаде, док напредњаци гурнуше сва у блокаду. Па јеси ли ти луд? Како ти да будеш бољи од њих? Него, јављају ти се сада твоји другари, Змај,  Трале...? Кажу ли ти нешто'?

Да сумирам. Што се мене тиче, смена директора водовода у Гроцкој је чисто политичка игра. А ја се борим цео живот против такве бахатости. То је, најблаже речено, једна најобичнија срамота. Да сам ја на Славковом месту, ја би повукао све „моје“. Јер они су му тапшали, они су га увлачили у многе ствари. Зато Славко, јави се понекад, мене је тебе жао, али искрено. Барабе су тебе барабу за*ебале!

 

Жељко Маторчевић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније