четвртак, 02 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ЉУБАВ НА ПРВУ СЛИКУ Видела је његову фотографију, и послала му поруку. Од тада су нераздвојни

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

"Људи Њујорка", својеврсни фото-блог о америчкој метрополи и њеним становницима, добио је и своју љубавну причу, чији су актери Алекс Гарет (23) и Џордан Фар (27).

Љубав нема граница: Алекс и Џордан

Оснивач "Људи Њујорка", фотограф Брендон Стентон поделио је ову топлу људску причу на Фејсбуку, где је са одушевљењем причао о љубави двоје младих људи, и поносно нагласио да је фото-блог "Људи Њујорка" посредовао у спајању Алекса и Џордан.

- Нисам нарочито веровао у читаву причу са онлајн упознавањем, али када сам видео Џорданину поруку, одмах ме је привукла - искрен је Гарет.

Наиме, Стентон је фотографисао Алекса, који нема једну ногу, како вози ролере на њујоршким улицама, и ту фотографију објавио на страници "Хуманс оф Неw Yорк".

Након што је видела фотографију, Џордан је Алексу путем Фејсбука послала поруку: "Ја ни са обе ноге не умем да возим ролере". И тако је све почело.

Након првог састанка, толико су били опчињени једно другим да су признали својим пријатељима да су у потпуности "опчињени својим онлајн партнером".

- Цитираћу певача Еда Ширана: "Људи се заљубе на мистериозне начине....", а ја сам прави пример за то - рекао је Алекс Гарет.

- Уколико гајите осећања према некоме, немојте их крити...никада не знате шта се може изродити из једног једноставног: "Допадаш ми се" - закључио је Гарет.

В. Ф.    Блиц

Најчитаније