петак, 14 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ВОЈНИ СИНДИКАТ ДАО ДОКАЗЕ О ПРЕДЛОГУ ЗАКОНА О ВОЈСЦИ И ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО ВУЛИНУ: Нас оптужују да лажемо, а теткин дезертер напада часне војнике!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Војни синдикат Србије упутио је јуче отворено писмо РТС и генералном директору Јавног сервиса Драгану Бујошевићу, оптуживши их да су необјективно и пристрасно пренели саопштење Министарства одбране и без икаквог доказа оптужили синдикат да лаже!

Министарство одбране негирало је наводе ВСС да је Нацрт закона о изменама и допунама Закона о Војсци донет у тајности по хитном поступку, а РТС је, како наводи синдикат, без икакве провере то и објавио. - Данас је ВСС у саопштењу Министарства одбране оптужен и пресуђено му је на РТС да лаже! Оптужени смо да не постоји нацрт закона којим су на мала врата и тајно, на штету припадника Војске Србије, извршене измене и допуне Закона о Војсци Србије - истиче се у саопштењу Војног синдиката које је потписао његов председник Новица Антић. Наглашено је да би овакав закон био јединствен у свету јер би министар одбране практично постао „газда српској војсци“, као да му је војска дедовина. Синдикат је оштро напао министра одбране Александра Вулина: - Оптужио нас је дезертер који није служио војску, идолопоклоник коме је најважнија реформа по доласку на чело Министарства одбране била качење слика вође да би сакрио малверзације и криминал са фондовима за ратне ветеране. Оптужио нас је светски путник који је 23 пута ишао до Канаде по неке паре од тетке. И не чуди нас да нас је такав оптужио. Али смо у шоку где нам је пресуђено - на РТС! ВСС замера РТС што им није пружена прилика да доставе доказ о закону на који су упозоравали. - ВСС чине часни и поштени официри, подофицири и војници, који су своје животе протеклих година жртвовали за будућност Србије и сада то чине.. Министар ради шта му је воља ВСС је јавности доставио Закон о изменама и допунама Закона о војсци Србији, који није заведен, а који, кажу, потврђује њихове наводе о министру. - Доноси план истраживања и развоја за средства наоружања и војне опреме и уређује начин и поступак истраживања развоја производње, промета и набавке наоружања и војне опреме за потребе ВС - само је један од 39 нових чланова. ИЗВОР: КУРИР

Најчитаније