четвртак, 09 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Младићима из "бентлија" одређен притвор до 30 дана

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Осумњичени младићи су претходно саслушани у Вишем јавном тужилаштву, које је против њих покренуло истрагу због сумње да су извршили кривично дело угрожавање сигурности и предложило да им се одреди притвор.

Портпарол Вишег суда у Београду Бојана Станковић прецизирала је у саопштењу да је судија за претходни поступак донео решење којим је одредио притвор "осумњиченима због постојања особитих околности да ће ометати истрагу утицањем на сведоке".

Осумњичени и њихови браниоци могу да изјаве жалбу на решење о одређивању притвора у року од три дана, од пријема решења.

Инцидент се догодио у суботу око 8.20 на кружном току на Топчидерској звезди када је на возило у коме се налазио председник Србије налетео "бентли" шпанских регистарских ознака.

Осумњичени су убрзо ухапшени, а реч је о радницима обезбеђења београдских дискотека и клубова.

Према кривичној пријави, за воланом луксузног аутомобила био је Лука Р., а поред њега су били и Милош Т. и Стеван Д., пренели су београдски медији који наводе да су они од раније познати полицији по извршењу различитих кривичних дела.

Извор Политике је навео да младићи нису мали намеру да пресеку колону у којој се налазио председник Србије већ да је до судара дошло пошто је возач "бентлија" "дрифтовао, односно брзо окретао аутомобил под пуним гасом тако да гуме почну да шкрипе".

RTS.RS! Izvor vesti

Најчитаније