недеља, 05 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ФРКА! Одржан састанак напредњака у Гроцкој, ЗАБРАНИЛИ им да дају изјаве!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након што је Жиг Инфо почео да истражује ко ће наследити  председника ОО СНС-а у Гроцкој, Драгољуба Симоновића који се тренутно налази у притвору због сумње да је наручио паљење куће нашег новинара Јованоћа, јутрос је одржан ванредни састанак овог одбора где је стриктно издато наређење да нема изјава за медије, поготово НЕ за Жиг Инфо!

Након што је Жиг Инфо почео да истражује ко ће наследити  председника ОО СНС-а у Гроцкој, Драгољуба Симоновића који се тренутно налази у притвору због сумње да је наручио паљење куће нашег новинара Јованоћа, јутрос је одржан ванредни састанак овог одбора где је стриктно издато наређење да нема изјава за медије, поготово за Жиг Инфо!

Наиме, након што је одборник и естрадни уметник Рики Лугоњић дао изјаву за Жиг Инфо а поводом подршке за избор за предлог за новог председника напредњака у Гроцкој, Дејана Влашковића, општински одбор је засео по хитном поступку како би се свим члановима издало наређење да су изјаве за било које медије а поготово за Жиг Инфо, поводом претхосних и будућих догађаја строго забрањене.

Интересантно је да ОО СНС-а одржао састанак у згради ГО Гроцка, за време радног времена општине, а зна се да је већина чланова и на некој до функција у општини.

Подсетимо се, у трци за председника напредњака у Гроцкој, према истраживању Жиг Инфа, налази се више имена, о чему је Жиг Инфо писао пре пар дана- више о томе ОВДЕ. а због ОВОГ текста, јутрос је одржан Општински одбор напредњака у Гроцкој.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Најчитаније