субота, 08 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ИНЦИДЕНТ У ОРАШЦУ Брнабић на звиждуке симпатизера Двери и СНП Наши: Поштујте претке, фашизам неће проћи (ВИДЕО)

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Поштујте претке, фашизам неће проћи, поручила је данас председница Владе Ана Брнабић групи присталица Двери и СНП Наши који су звиждуцима пропратили њено обраћање у Орашцу, на прослави Дана државности.

Наиме, док је Брнабић говорила, једна група људи, која је носила заставе Двери и СНП Наши, звиждала је и узвикивала - "издаја", "издали сте Косово" и "одлазите", пренеле су агенције.

 

Брнабић је, током говора, рекла да су данас у Орашац неки дошли да звижде, данас када, како каже, "треба да покажемо јединство и заједништво у борби за бољу будућност".
 
- То треба да покажемо због наших предака, али данас имамо овде оне који звижде, а то је њима на част. Ми ћемо се борити и, гарантујем вам, што сте ви гласнији, то ћемо се ми борити јаче - рекла је Брнабић.
Пошто је та група, која је држала и транспарент са написом "Вучићу, издао си Косово", наставила са звиждуцима, премијерка им се још једном обратила, на крају, позивом да поштују претке и поруком да фашизам никада неће победити у Србији.
 
- Вама, који сте дошли овде, да на овај свечани дан и ово свето место, звиждите, не испоштујете претке и не чујете шта радимо за будућност... Видим заставе које носите. Фашизам у Србији никада неће побетити. Борићемо се против фашизма, као и сви наши преци - рекла је она.

Најчитаније