понедељак, 18 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"ФАРАОН ЦВЕТАНОВИЋ" Контроверзни градоначелник Лесковца отишао на службени пут, па завршио на МАСКЕНБАЛУ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Контроверзни градоначелник Лесковца Горан Цветановић, познат по својим бројним гафовима, поново је у центру пажње, сада због несвакидашњег аутфита приликом посети Македонији.

 Наиме, Цветановић је са делегацијом из Лесковца боравио у Македонији, где је са градоначелником Винице Емилом Дончевим размењивао искуства у области комуналне инфраструктуре и функционисања локалних заједница, али је састанак потпуно пао у други план након што је осванула хит фотографија Цветановића, обученог у одору египатског фараона. Ова слика постала је вирална на друштвеним мрежама, а вероватно је настала на неком маскенбалу.

Подсетимо, Цветановића у дугогодишњој политичкој каријери не прате само карактеристичне изјаве, већ и велика квадратура поседа - од Брејановца, преко Живкова до самог Лесковца.
 
Против градоначелника Лесковца је Агенција за борбу против корупције 2017. године покренула поступак управо због непријављивања имовине, а средином исте године је кажњен и с 50.000 динара јер је из лесковачког буџета, без законског основа потрошио скоро 13 милиона динара.
 
Ово је само још један у низу испада контроверзног градоначелника, који је током своје каријере претукао колегу и ударио га пикслом, вређао жене по националној основи, померио градски празник како би могао да отпутује у Чикаго и изјавио да се усавршавао на четири британска колеџа и да је лично довео Грке и гирос на Роштиљијаду током санкција.
Горан Цветановић један је од најдуговечнијих градоначелника у Србији, а први пут је на ту функцију изабран 2008. године, као члан СРС. Већ седам година води Лесковац, а до смене није дошло ни упркос бројним гафовима и уопште понашању недостојном једног јавног функционера.

Промо

Bg

Најчитаније