петак, 26 фебруар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

(ВИДЕО) ВУЧИЋ СЕ ОБРУКАО У ПОЖАРЕВЦУ: Никад мање људи, полиција малтретирала народ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Турнеја председника Србије о трошку грађана настављена је јуче у Браничевском округу.

 

Митингу у Пожаревцу на ком је говорио Вучић према извештавању Тв Прва присуствовало је 10.000 симпатизера и чланова СНС-а, што је брутална лаж јер је окупљено не више од 5-6 хиљада од чега је више од пола довезено из Смедерева, Велике Плане, Костолца, Петровца на Млави, Црнића, Свилајнца, Кучева, Смедеревске Паланке, Гроцке, Жагубице, Јагодине, Великог Градишта, Голупца,…

Страначки активисти који су довезени из других градова из аутобуса су директно улазили у ограђени простор из кога нису смели да излазе до краја митинга. Нужду су обављали уз околне зграде у самом центру Пожаревца.

 

Једна Пожаревљанка је имала јако непријатну ситуацију коју је снимила мобилним телефоном. Наиме, када је са пијаце кренула ка својој кући редари СНС-а и полицијски службеници нису јој дозволили да прође путем којим иначе пролази, већ су је приморали да се врати и користи друге улице како би дошла до свог дома.

Да скандал буде већи, на сликама које су објављене на друштвеним мрежама види се да је простор између коловоза и зграда био празан и да је госпођа могла проћи тим путем.

Погледајте како је полиција спречавала грађане Пожаревца да дођу до својих домова:

 

Независи.рс/Герила.рс

Промо

Bg

Најчитаније