уторак, 20 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СВАШТА У ГРОЦКОЈ! Пребијају новинаре, пале им куће а БРАНЕ општину од неких других ФАШИСТА!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Почетком октобра 2018. године, главни и одговорни уредник Жиг Инфо портала брутално је претучен на улици- Констатоване су му теже телесне повреде, због чега је морао да буде оперисан. Два месеца касније, средином децембра исте године, новинару Жиг Инфо портала запаљена је кућа. Преживео је тако што је његова супруга чула када је извршиоц  дошао на праг и бацио им молотовљев коктел.

Пре свих тих догађаја разноразне тортуре пратиле су редакцију Жиг Инфа. Иза њих, како се тврдило од самог почетка, стајала је Српска напредна странка из Гроцке, односно председник њеног одбора и ове општине Драгољуб Симоновић.

Након батињања и паљења куће, ОО СНС-а у Гроцкој стао је уз Драгољуба Симоновића јер, како су навели, врши се медијска хајка против њега.

Крајем јануара 2019. године, Драгољуб Симоновић, председник ГО Гроцка и ОО СНС-а, ухапшен је као главни осумњичени налогодавац за паљење куће новинара Милана Јовановића. Општински одбор СНС-а у Гроцкој и даље је био уз њега. Симоновић проводи у притвору 40- ак дана и тек након притиска јавности подноси оставку на све функције. 20. марта СГО Гроцка констатује његову оставку, а на његово место поставља Живадинку Аврамовић, Симоновићеву књиговођу. Српска напредна странка га није још искључила из странке. Такође није познато ни да ли је искључен из Главног и градског одбора напредњака.

Притисци и лажне вести од стране напредњака у Гроцкој су и даље актуелни, а Симоновић је врло често и даље у згради ГО Гроцка док вешто избегава суђење иако је више пута изјавио да ће своју невиност доказати правним путем.

Паликућа Симоновић је у згради ГО Гроцка био и данас, како би дао својим саборцима напредњацима упутство за наредне протесте Савеза за Србију.

Онај који је осумњичен за пребијање и паљење куће новинара данас је издао наређење да се општина брани од насилника који месецима врше терор.

Наиме, како су за Блиц изјавили из ГО Гроцка, одборници СНС-а су у згради општине и чувају институцију и изборну вољу грађана од "насилника који месецима врше терор".

- Јасно је да су фашиста Обрадовић, и тајкуни Ђилас и Јеремић покушали да изврше државни удар, да су месецима уназад агресивни, а већина пристојне Србије, која не дели мишљење са насилницима из СзС, трпи увреде, претње и иживљавање те вандалске мањине", наводи се у саопштењу.

 

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније