уторак, 02 март 2021

Политика

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Француска телевизија: Протест у Београду тест за опозицију (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Данашњи протест у Београду против власти председника Србије Александра Вучића представља тест за опозицију, пренела је француска телевизија Франс 24 (Франце).

 

„Опозиција у Србији за данас припрема нови велики протест. Опозиција оптужује Вучића за ауторитаризам, тражи приступ медијима и организовање слободних избора“, навела је телевизија и додала да српске власти са своје стране „настављају оптужбе о насиљу“ како би обесхрабиле људе да дођу на протесте.

„Данашњи протест је тест за опозицију, а циљ је привући међународну пажњу“, додала је француска телевизија у извештају под насловом „У Србији, опозиција на улици како би бранила слободу медија“.

У Београду ће данас у 15 часова испред Дома Народне скупштине почети протест против актулене власти „Сви као један – Један од пет милиона“.

 

Лидери Савеза за Србију апеловали су на грађане да мирно изразе своје незадовољство према „режиму“ Српске напредне странке.

Према најавама из Савеза, грађанима ће на протесту бити прочитани захтеви опозиције и незадовољних грађана и са говорнице ће им се обратити лидери опозиције и јавне личности.

Бета/Данас

Промо

Bg

Најчитаније