среда, 30 септембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Позив на састанак СНС-а са броја телефона регистрованог на Драгољуба Симоновића

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У протеклих десетак дана актуелна је кампања упознавања, такозваних, нових координатора Српске напредне странке на територији ГО Гроцка које је поставио повереник Милосав Миличковић.

 Након што су постављени на то место, координатори СНС-а за Гроцку почели су да поново окупљају чланове и симпатизере ове странке у свим Месним заједницама. Један од бројева телефона, са којег су позивани не само чланови, већ и грађани одређених Месних заједница са територије ГО Гроцка јесте:

sssssssssssssss

Претрагом по броју телефона у именику Телекома Србије, добијају се следећи подаци:

drsimovi

Подсетимо се, након што је изабран повереник за ОО СНС-а Гроцка, Милосав Миличковић је након пар месеци одлучио да постави четири координатора напредњака који ће у наредном периоду руководити одбором. Иако су информације из врха СНС-а ишле ка томе да ће грочански одбор напредњака добити тотално нова имена, заправо се ништа није променило и на његовом челу су сада координатори који су у блиским односима са бившим председником Драгољубом Симоновићем, човеку којем се суди као осумњиченом за паљење куће нашем колеги Милану Јовановићу.

Наиме, Миличковић поставља за координаторе Стефана Дилберовића, Владимира Радовановића, Ђорђа Јевтића и Миленка Буквића.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Најчитаније