уторак, 26 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Монографија Гроцке из 2019 године унела пометњу у СНС-у

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Дан након одржане манифестације "Пливање за Часни крст" у Гроцкој, међу водећим лидерима СНС-а у Гроцкој примећена је одређена доза панике. Према сазнањима Жиг инфа, тог дана је добијен позив из кабинета Небојше Стефановића са оштром нотом због урученог "поклона" Стефановићу и Милосаву Миличковићу, који су били позвани као гости на овој манифестацији у Гроцкој.

 Наиме, због манифестације "Пливање за Часни крст", организациони одбор одлучио се да у 500 примерака одштампа "Монографију Гроцке за Богојављење". У тој монографији на 57. страни, налазила  се и фотографија Драгољуба Симоновића, Небојше Стефановића и учесника пливања који је те године допливао први до Часног крста. Монографија је дељена уз поклоне који су дати одређеним присутним гостима. Дан касније, неко из кабинета Стефановића прелистао је монографију и увидео да у њој постоје слике Стефановића и Симоновића, што је схваћено, према речима нашег извора, као провокација.

biografijaplivanja

Подсетимо се, Драгољуб Симоновић је бивши председник ГО Гроцка, члан СНС-а којем се тренутно суди као осумњиченом да је налогодавац за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића. Приликом Симоновићевог мандата, Небојша Стефановић добио је статус "почасног грађанина Гроцке". Уједно, повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић- Миличко поседује викендицу на Сребрном језеру, која је изграђена тик уз Симоновићеву а датира из времена када је Симоновић био председник Гроцке.

monografijagrocka

Ова непажња или намерност организатора, унела је панику међу редове координатора СНС-а у Гроцкој, а због ове ситуације биће организован састанак између повереника Милосава Миличковића- Миличка и координатора.

 

ЕЖИ

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније