понедељак, 19 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Тужлаштво: Александар и Андреј Вучић нису били у контакту са власником „Јовањице“

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Тужилаштво за организовани криминал саопштило је да не постоје основи сумње да су Александар и Андреј Вучић били у било каквом контакту или комуникацији са Предрагом Колувијом, власником пољопривредног добра „Јовањица“ на којем је пронађена велика количина марихуане, преноси Н1.

 

Како се наводи, тужилаштво додаје да не постоје основи сумње да су председник и његов брат помагањем или на други начин учествовали у кривичном делу које се Колувији ставља на терет.

„Одговарајући на кривичну пријаву коју је против председника Србије и његовог брата Андреја поднео градоначелник Новог Сада и високи функционер СНС, Милош Вучевић, Тужилаштво је утврдило да не постоје основи сумње да су Александар и Андреј Вучић извршили било које кривично дело за које се гоњење предузима по службеној дужности“, пренео је Н1.

Тужилаштво додаје, како су рекли, да на основу података из телефона и СИМ картица Предрага Колувије није утврђен ниједан контакт са Андрејом и Александром Вучићем.

„Наиме, из извештаја о прикупљању података из мобилних телефонских уређаја и СИМ картица одузетих од окривљеног Предрага Колувије, сачињеног од стране Службе за специјалне истражне методе МУП Републике Србије, аквизицијом меморисаног садржаја као и садржаја свих инсталираних апликација за комуникацију путем Интернета, произилази да није утврђен ниједан контакт са Александром Вучићем и Адрејем Вучићем, нити да се комуникације које су остварене 13. и 14. новембра 2019. године путем мобилне мреже или Интернет апликација могу довести на било који начин у везу са Александром и Андрејем Вучићем“, наводи се у саопштењу Тужилаштва за организовани криминал, а преноси портал Н1.

Подсећамо, полиција је на пољопривредном добру „Јовањица“ у близини Старе Пазове пронашла илегалну лабораторију за производњу марихуане у вештачким условима. Заплењено је 649,4 килограма осушене марихуане и 65.581 стабљика ове опојне дроге у сировом стању, тежине скоро четири тоне.

Данас Онлине

Промо

Bg

Најчитаније