среда, 03 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СНС Гроцка добила новог координатора?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према незваничним сазнањима Жиг инфа, Дејан Влашковић из Калуђерице постао је нови, 5. по реду координатор СНС-а Гроцка. Влашковића је пре два дана, према истим сазнањима, на то место поставио повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић.

Подсетимо се, Дејан Влашковић из Калуђерице је власник више фирми. Он је одавно финансијер ове странке и није се бавио раније политиком. Помагао је финансијски многе пројекте на територији ГО Гроцка, међутим није се због тога истицао, шта више, Влашковићеве заслуге много пута је преузео Драгољуб Симоновић, бивши председник Гроцке и ОО СНС-а којем се суди као налогодавцу за паљење куће новинара Милана Јовановића.

Сам Влашковић до објављивања овог текста није се јављао на телефон нашој редакцији, како би потврдио наша сазнања. Међутим, према незваничним сазнањима, да ће бити координатор задужен за Калуђерицу, Влашковићу је саопштено на састанку којег је имао у току прошле недеље са Милосавом Миличковићем, када је на разговор са њим (Миличковићем) позвано више лица која су позната имена у сфери политике у Гроцкој.

ВИШЕ О САСТАНКУ- ОВДЕ

Када је посетио последњи пут Гроцку, Милосав Миличковић, повереник СНС-а за ову приградску општину, изјавио је да ће се на листи ове партије пронаћи домаћини и привредници. Наводно је тада, свима присутнима саопштио да ће носилац листе бити Драган Пантелић из Пудараца. Званично за нашу редакцију, Миличковић је ипак саопштио да листа још није направљена и да ће тек бити формирана. Претпоставља се да је Влашковић као координатор у СНС-у Гроцка дошао као појачање, односно лице које ће представљати уједно и привредника.

Тако Гроцка сада има чак 5 координатора СНС-а међу којима су, осим Влашковића, Миленко Буквић, Стефан Дилберовић, Ђорђе Јевтић, Милан Марковић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније