уторак, 24 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Влашковић званично постао координатор СНС-а, одржан састанак у Калуђерици

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Вечерас је у сали Месне заједнице Калуђерица одржан одбор напредњака којем је по први пут председавао и Дејан Влашковић који је од данас, практично постао и званично координатор СНС-а задужен за Калуђерицу.

 kaluss

Подсетимо се, 12. фебруара ове године према тада незваничним сазнањима Жиг инфа, Дејан Влашковић из Калуђерице постао је нови, 5. по реду координатор СНС-а Гроцка. Влашковића је два дана пре тог датума, према истим сазнањима, на то место поставио повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић.

Влашковић до објављивања тог текста није се јављао на телефон нашој редакцији, како би потврдио наша сазнања. Међутим, према сазнањима Жиг инфа данас је озваничено да је Влашковић сада, пети по реду координатор СНС-а. Сходно томе на данашњем састанку Месног одбора у Калуђерици, Влашковић је био један од председавајућих (насловна фотографија, с леве стране).

Влашковић је, иначе, ново лице што се тиче координатора СНС-а и у последњем времену је виђан у друштву самог врха СНС-а. Право питање је, заправо, како ће се изборити са онима који су дојучерашњи сарадници Драгољуба Симоновића а који су и даље међу главнима у СНС-у Гроцке. 

 

ЕЖИ

Најчитаније