четвртак, 09 април 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Влада "Бајка" секретар, уместо у манастир пензионери на конференцију

Оцена корисника:  3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Градски одбор Покрета социјалиста Београд одржао је јуче изборну конференцију, а председник тог покрета Александар Вулин поручио је да су избори пред нама избори за стабилност, наставак политике сигурности, као и да српски народ одлучује о Србији.

 Изборна конференција је почела извођењем химне "Боже правде" и Интернационалом, а присуствовали су јој поред чланова Покрета социјалиста и представници амбасада Кубе, Венецуеле и Руске Федерације, док је у име коалиционог партнера Српске напредне странке, присуствовала чланица Председништва СНС-а Биљана Поповић Ивковић.

vul1

Председник ПС-а Александар Вулин казао је да ПС не мења страну и да наставља своју борбу заједно са Александром Вучићем.

"Покрет социјалиста је партија борбене левице. Још 2008. године када смо се основали, ми смо одабрали да будемо саборци са Српском напредном странком, одабрали смо да будемо саборци са председником Вучићем, који ужива наше апсолутно поверење и нашу подршку."

Он је додао да су предстојећи избори изузетно важни јер Србија треба да одлучи да ли је за наставак политике стабилности.

Новоизабрани председник Градског одбора ПС Београд Владимир Илић рекао је да ПС наставља да се са Александром Вулином бори за бољу, праведнију и јаку Србију.

Што се тиче грађана ГО Гроцка, на овој изборној конференцији одлучено је да ће Владмир Трајковић, познат као Влада Бајка из Гроцке, бити секретар ГО ПС-а.

Такође, према информацијама Жиг инфа, на ову конференцију било је више аутобуса из Гроцке који су уместо у манастир, возили пензионере на ову конференцију Вулинове странке. Наиме, како нам је потврдило више пензионера са територије ГО Гроцка, јуче у време конференције раније је био најављен излет за један манастир. Међутим, како кажу пензионери, пред сам полазак речено им је да ће посетити још један догађај и да су им том приликом подељене и заставице са обележјем Покрета социјалиста. 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније