недеља, 12 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Перформанс групе "Напредна будућност" у РИК-у, на листи им Мали, Весић, Јутка...

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Група грађана која се представила као "Напредна будућност" приредила је у Републичкој изборној комисији (РИК) је извела перформанс наводне предаје изборне листе и 10.000 потписа, чему је присуствовао целокупни РИК.

 

Испред зграде РИК-а у Београду, члан "Напредне будућности" Владимир Перић је изјавио да су му чланови те институције рекли да та група грађана не испуњава законску процедуру.

"Ми смо предали нашу листу и наше кандидате за народне посланике. Сматрамо да круте бирократске процедуре стоје на путу демократије и уколико одбију нашу листу сматраћемо ове изборе нерегуларним", рекао је Перић.

На листи "Напредне будућности" налази се "др Синиша Мали - носилац листе и кандидат за премијера", "др Небојша Стефановић - кандидат за министра унутрашњих послова", "Бранко Стефановић - кандидат за министра наменске индустрије и трговине оружјем".

Између осталих, кандидати су и "Горан Весић - кандидат за министра урбанизма", "др Златибор Лончар - кандидат за министра за лечење чланова владе", "Милутин Јеличић Јутка - кандидат за министра за родну равноправност", и "Драгољуб Симоновић - кандидат за министра информисања и противпожарне заштите".

Бета/Н1

Најчитаније