петак, 05 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Одбачен приговор од стране ОИК Гроцка, Тодоровић: Видимо се на суду

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Повереник општинске организације Покрета слободних грађана у Гроцкој, Немања Тодоровић поднео је јуче Општинској изборној комисији, као грађанин, приговор на подношење листе "Александар Вучић- За нашу децу".

 Како се наводило у приговору, осим тога што се оспорава састав ове листе, један од кључних проблема јесте и сукоб интереса, јер је председник изборне комисије у Гроцкој је Мирјана Буквић, рођена сестра једног од кандидата на листи СНС-а.

ВИШЕ О ПРИГОВОРУ- ОВДЕ

Изборна комисија ГО Гроцка, одржала је данас у 11 часова седницу на којој је одбацила приговор поднет од стране Тодоровића. Како се наводи у образложењу, Изборна комисија није могла да утврди у ком својству подносилац подноси приговор, из разлога што није доставио ни један доказ којим доказује својство бирача, кандидата за одборника или предлагача кандидата.

odgovor

 

Тодоровић: Видимо се на суду

Поводом одбацивања приговора од стране ОИК-а у Гроцкој, Немања Тодоровић каже да је она очекивана и да ће се видети на суду.

-Очекивао сам овакву одлуку изборне комисије у Гроцкој. Ово је само још једна у низу потврда не фер и нерегуларних услова у којем се ови избори одигравају. Будући да изборна комисија најелементарније делове свог рада не спроводи, тако да овакво решење мораће да буде оцењено од стране Управног суда, изјавио је за Жиг инфо Немања Тодоровић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније