уторак, 20 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Кисић Тепавчевић има највеће шансе да постане министарка

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Поједине српске кладионице избациле су квоте за следеће изборе и састав наредне српске Владе, а на њима се по први пут налазе и неки од лекара из Кризног штаба Владе Србије за сузбијање вируса ковид 19.

 

Најбоље се котира Дарија Кисић Тепавчевић, заменица директора Института Батут – квота на њу да ће бити министарка у следећој Влади Србије износи 1,50, што значи да ћете у случају њеног министарског мандата на 1.000 уложених динара имати исплату од 1.500 динара.

Др Бранимир Несторовић је други по шансама – кладионице му даје 5:1 шанси да ће бити министар у будућој Влади, а квота на војвођанског секретара за здравство Зорана Гојковића да ће засести у републичку министарску фотељу је девет.

Квота на Предрага Кона је 10, тако да би на уложених 1.000 динара, добили исплату од 10.000 динара ако би он постао министар. Квота на директора Инфективне клинике Горана Стевановића је 11, толика је и на имунолога Срђу Јанковића, а најдаље од министарске фотеље је Бранислав Тиодоровић.

Његове шансе, према кладионицама, јесу 75:1 да добије министарски портфељ.

На листи кладионица се налази и епидемиолог Зоран Радовановић, чије су шансе 50:1, мада он, као што је познато, није био у Кризном штабу, нити је симпатизер актуелне власти.

Д. П.   Данас

Промо

Bg

Најчитаније