понедељак, 08 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПСГ и СДС наступају заједно у Гроцкој, за себе кажу да су једина опозиција

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Покрет слободних грађана и Социјалдемократска странка на локалним изборима у Гроцкој наступаће на заједничкој листи која ће имати 12. кандидата за одборнике.

 Повереник ПСГ-а у Гроцкој је Немања Тодоровић, а СДС-а Зоран Јовановић. У изјави за Жиг инфо кажу да су они једина опозиција у Гроцкој, као и да неће склапати никакве коалиције након избора са Српском напредном странком.

-Прва опозициона листа коначно је предата у Гроцкој. Сматрам да људи који не подржавају власт коначно имају за кога да гласају. Коначно треба да се стави тачка на ову пљачкашко- криминалну власт у Гроцкој која влада претходних 8 година без икаквих резултата, каже повереник ПСГ-а Немања Тодоровић за Ђиг инфо, између осталога.

Његов коалициони партнер, Зоран Јовановић из СДС-а каже да су одлучили да изађу на локалне изборе и да ће ову апатију у политичком систему мало раздрмати.

- Ово је сада циљ да се покаже и изађе истина на видело јер, једноставно, иде се у једнопартијски систем већ 8 година, а ја сам демократа по опредељењу и сматрам да сви требају да учествују а најбоље решење је излазак на изборе, рекао је за Жиг инфо Зоран Јовановић, између осталога.

Ова коалиција у Гроцкој за предстојеће изборе биће под редним бројем 6.

Детаљније у видео прилогу:

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније