уторак, 20 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Захарова испрозивала Вучића, Ђурић скочио да га брани

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након Вучићеве посете Белој кући у Вашингтону и бурних реакција на друштвеним мрежама, стигла је још једна прозивка - потпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова, упоредила је Вучића са глумицом из "Ниских страсти".

 

Наиме, потпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова, прозвала је председника Србије Александра Вучића, правећи паралелу између његове фотографије у Белој кући и фотографије из филма “Ниске страсти”, приказујући глумицу која седи прекрштених ногу.

“Ако сте позвани у Белу кућу, а столица је постављена као да вас испитују, седите као на фотографији бр.2, ко год да сте. Верујте ми”, написала је она.

 

На њену објаву на Фејсбуку уследио је и одговор Марка Ђурића, директора Канцеларије за Косово и Метохију.

“А замисли тај председник ниједну ружну реч против Русије није рекао, чак ни на том месту. А замисли тај председник је код руског председника и по сат и по времена чекао на пријем и никада није тражио посебну столицу. Ја Вам не дозвољавам да нападате поносну Србију. Срам Вас било”, написао је Ђурић на Твитеру.

 

Подсетимо, Амерички председник Доналд Трамп, председник Србије Александар Вучић и премијер Косова Авдулах Хоти, потписали су у петак у Белој кући економски споразум. “Спорна” фотографија, коју је поделила и Марија Захарова, наишла је на исмевање домаће јавности, те је окарактерисана као понижавајућа за Србију.

Нова

Промо

Bg

Најчитаније