субота, 06 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ВИДЕО Сукобили се Булатовић и Симо Спасић, страдао мегафон

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Испред Министарства пољопривреде у Београду дошло је до мањег инцидента када је Сима Спасић из Удружења породица косметских жртава поново покушао да омете најављену конференцију за новинаре Странке слободе и правде (ССП). Спасић се непосредно пре почетка конференције потпредседника ССП Дејана Булатовића, појавио са транпарентом на којем је писало "Савез за Србију жели пучем да дође на власт", као и са неколико табли са сликама жртава рата на Косову.

 Како пише Н1, Уз повике преко мегафона “Савез за Србију је зло за Србију”, “Ђилас – корона” и “Никада нећете доћи на власт”, Спасић је покушао да спречи почетак конференције, на шта је реаговао Булатовић склонивши слике жртава и поцепавши транспарент о Савезу за Србију.

 

После краћег кошкања, Булатовић је онеспособио мегафон, али је Спасић све до краја конференције узвикивао “Ђилас, УЧК, ИСИС, Косово”, а присутнима пожелео да сви “доживе његову судбину”.

Булатовић је на почетку конференције за новинаре истакао да је Сима Спасић слика режима у Србији као и да режим користи “болесног човека како би спречио опозицију да ишта каже”.

Н1/Нова

 

Промо

Bg

Најчитаније