четвртак, 26 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гајић: Вучић је понизан према јачима, обратио је пажњу на Фондацију Клуни

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Правног савета Народне странке, адвокат Владимир Гајић, изјавио је данас да ће ангажовање Фондације Клуни у случају узбуњивача из „Крушика“ Александра Обрадовића оставити утисак на председника Србије Александра Вучића, који се „само бави маркетингом“, пошто ту фондацију воде холивудски глумац Џорџ Клуни и његова супруга, адвокатица Амал Клуни.

 „Србија је у колонијалном статусу и садашњи режим је веома оштар и бахат према слабијима, а то су грађани Србије, док се веома понизно и са изразитим робовским менталитетом односи према онима за које зна да су јачи од њега.

 

Ситуација са Обрадовићем и Фондацијом Клуни, са обзиром о коме се ради, постала је позната у целом свету и то ће оставити утисак на власт у Србији“, рекао је Гајић телевизији Н1.

Фондација Клуни заинтересована је за праћење случаја радника „Крушика“ Александра Обрадовића, који је ухапшен пошто је указао на злоупотребе у извозу оружја.

Гајић је рекао да Фондација Клуни не учествује формално на страни одбране, него је првенствено посматрач, и додао да ће он тој фондацији доставити извештај о случају Обрадовића.

„Онда ће они проценити да ли ће да пратити то суђење, а ја сам готово сигуран да ће га пратити ако буде подигнута оптужница“, рекао је Гајић.

Гајић је додао да „случај не води тужилаштво, него власт која штити корупцију и криминал врха режима тако што гони Обрадовића“.

„Што се тиче одбране, ми немамо никакве бриге, јер немају никакве шансе да победе Обрадовића на суду“, рекао је Обрадовић.

Народна странка

Најчитаније