понедељак, 08 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Гашић и БИА одлучују о корони?!"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Изјавом да му је БИА јавила да се пандемија Ковидом неће скоро завршити и да је на основу таквих информација добијених од државне безбедности доносио одлуке о мерама у борби против короне, Александар Вучић је дефинитивно потврдио да више нема капацитета да обавља функцију председника Србије - стоји у саопштењу Странке слободе и правде.

 Уместо да се мере и планови доносе на основу мишљења здравствених стручњака и препорука Светске здравствене организације, код нас се доносе на основу информација које да БИА!? Уместо да се у Србији са короном боре лекари, боре се Братислав Гашић и припадници државне безбедности!? - наводе у ССП.

У Србији се број заражених попео на скоро 3.000, а држава не предузима ништа. Ноћне клуболове не затвара него стишава музику у њима, деца иду у школу, аутобуси су препуни. Кад је број заражених био двоцифрен затварали су нас на по 80 сати, а старије од 65 година - 45 дана.

Изгледа да БИА нема податке да је број заражених достигао близу 3.000, Гашић то није јавио Вучићу па нема никаквих мера и ближимо се катастрофи. Ако је и од Вучића, превише је - наводи се на крају саопштења Странке слободе и правде.

Директно.рс

Промо

Bg

Најчитаније