среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Пинкова певаљка из СНС: Не можете му ништа, имамо имунитет

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Докле иде бахатост напредњака најбоље описује последњи твит бивше Бабићеве секретарице и Пинкове певачице Марије Јовичић, која се из дана у дан труди да "одбрани" своје колеге из странке, дежурне пљуваче, што по опозицији, што по другим јавним личностима, супротних ставова и мишљења.

 

Наиме, она је јуче зарад одбране посланика и Вучићевог гласноговорника Марка Атлагића, који свој посланички мандат у скупштини злоупотребљава из дана у дан вређајући неистомишљенике СНС и Вучића, ушла у клинч и са маркетиншким стручњаком и главним браниоцем СНС Небојшом Крстићем.

Данас је, пак, одлучила да "очита лекцију" водитељу Игору Бракусу. Бивша секретарица Зорана Бабића, опет је стала у одбрану младог страначког колеге, посланика Милоша Терзића, који користи први мандат у Скупштини, а да би се доказао свом шефу и партијским моћницима, Тању Фајон, председницу Делегације Европског парламента за односе са Србијом назвао је "пропалом словеначком политичарком".

 

На овај бахат потез осврнуо се Бракус, изневши Терзићев коментар о Тањи Фајон уз опаску да би га тужио за увреду.

Наравно, Пинкова певачица одлучила је да демонстрира напредњачку бахатост и "шта се све може уколико си посланик", односно да ти због посланичког имунитета нико ништа не може. Међутим, Јовичић је тотално промашила тему, али и показала да Српска напредна странка управо пропагира демонстрирање силе.

- Нека пренесе неко овом генију Бракусу, да народни посланик има посланички имунитет и самим тим не може нико да га тужи за оно што изговори за говорницом. Може евентуално да проба у Врховном суду Луксембурга... Можда приме предмет - написала је Јовичић.

Да није тужно, било би смешно!

Директно.рс

Промо

Bg

Најчитаније