понедељак, 19 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Министарство Томе Моне наручило редизајн логоа за 5 милиона

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Јавно предузеће Путеви Србије наручило је јавну набавку израде логоа за предузеће у вредности од 5.000.0000 динара, односно нешто више од 42 хиљаде евра. Поменуто предузеће део је ресора који као министар покрива Томислав Момировић, а на челу поменутог јавног предузећа је његов кум, Милош Адамовић.

 Адамовић, који је до прошле године радио у хотелима “Мона”, сада је шеф Надзорног одбора Путева Србије, како је Нова.рс јуче писала

.Иначе, поводом ове вести Удружење радника на интернету (УРИ) саопштило је вечерас, да у име целокупне фриленс заједнице Србије, нуди да уради више професионалних дизајнерских решења за лого Путева Србије, а да се сав новац предвиђен планом јавних набавки уплати на рачун хуманитарне организације за лечење болесне деце.

“Данас се појавила информација на сајту Реддит да је за израду логоа јавног предузећа Путеви Србије обезбеђено 5.000.000 динара у оквиру отвореног поступка јавне набавке за четврти квартал 2020. године”, речено је у саопштењу.

 

Навели су да су “наишли на овај податак у јавно доступном документу на сајту ЈП Путеви под редним бројем 172″, али да нису “пронашли информацију да ли је поступак спроведен и набавка окончана”.

 

“УРИ је зато саопштио шта нуди да уради, “уколико је ово и даље актуелно и ако већ није касно”.

 

Михаило Јовићевић    Нова

 

 

Промо

Bg

Најчитаније