понедељак, 19 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ВИДЕО Вучић злоупотребио децу у споту

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Странка слободе и правде (ССП) оценила је данас да је председник Србије Александар Вучић у свом новом споту "злоупотребио децу, али и војску, полицију, лекаре и медицинске сестре".

 

У саопштењу ССП наводи се да Вучић снимањем спотова показује да се не бори “ни за живот, ни за људе већ искључиво за сопствени рејтинг”. Председник Србије поручио је у четвртак увече на свом налогу на Инстаграму да “предаја за Србију није опција”.

“Да се ујединимо у борби против короне, да се као феникс из пепела подигнемо и постављамо нове камене темељце, да навијамо за Србију”, казао је председник у видеу на свом налогу “авуциц”..

Из ССП-а је речено да “никакви спотови које “Вучић снима, борбени покличи и кампање” не могу да сакрију да је због неодговорне и неспособне власти у Србији “хаос”.

“Нема довољно капацитета да се људи лече, нековид пацијенти не знају коме да се обрате, милион људи у приватном сектору прима мање плате. За све то одговоран је Вучићев режим који покушава кривицу за све што се дешава да пребаци на грађане и неистомишљенике, као и да нас све заједно убеди да треба да верујемо његовим спотовима које емитују режимске телевизије у информативним емисијама, а не својим очима”, оценили су из ССП-а.

Бета/Нова

Промо

Bg

Најчитаније