понедељак, 08 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"ОБРАЧУН С МАФИЈОМ" Вучићева хапшења трају 5 година

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Србије Александар Вучић познат је по склапању летећих аутомобила у Врчину, до брзе изградње Куле Београд (која је требало да буде готова већ почетком 2019), затим обећања да неће смањивати пензије, да ће укинути ТВ претплату, да ће сваке недеље примати грађане... Једно од најупечатљивих обећања је да ће се суочити са тајкунима, мафијашима и корумпираним политичарима.

 

Корисник Твитера упоредио је две насловне стране таблоида. Једна је из 2016, а друга из 2021. године. На обе насловне стране се најављују фамозна хапшења тајкуна, мафијаша, људи из врха МУП-а, директора, политичара итд. Већ пет година медијска манипулација траје, а поменутих хапшења нема ни на видику.

- Пет година измотавања и "лупетања" у режимским медијима - каже Миоград Бебић који је и објавио поменуте насловне стране.

Јасно је да се ради о класичним медијским спиновима, како би се скренуло с важнијих тема, као што је повезаност појединаца из власти с криминалом и корупцијом, аферама попут Крушика и Јовањице, колапсом здравственог система и осталих горућих тема у земљи.

И док Вучић "хапси", на улицама се воде ратови зараћених криминалних кланова, грађани су у никад већем страху, а држава у никад горем стању.

Златно доба...

Директно.рс

Промо

Bg

Најчитаније