понедељак, 18 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Повереник СНС-а за Гроцку : Симоновић нема везе са нашом странком

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према сазнањима Жиг инфа, због скандала са "Монографијом Гроцке", када је на манифестацији за Богојављење уручен "поклон" од организатора гостима међу којима су били и министар МУП- а Небојша Стефановић и државни Секретар при МУП-у и повереник СНС а за Гроцку Милосав Миличковић- Миличко, заказан је ванредан састанак са координаторима СНС а.

 Састанак је заказан од стране повереника СНС-а за Гроцку, Милосава Миличковића- Миличка

Наша редакција је сазнала да ће се тај састанак одржати данас у 13 часова у седишту Општинског одбора СНС -а Гроцка, те смо се без најаве упутили ка месту одржавања, како би успели од повереника СНС-а за Гроцку Милосава Миличковића да добијемо одговоре на нека од важних питања која се тичу и свих грађана Гроцке.

Повереника СНС -а за Гроцку Милосава Миличковића смо сачекали испред зграде у којој се налази седиште Општинског одбора СНС-а Гроцка , у тренутку када је излазио из свог аута.

Милосав Миличковић је одговорио на пар питања наших новинара а који су нас већ дуже време занимала. Између осталог, Миличко је рекао да бивши председник ГО Гроцка и ОО СНС - а је остао само члан странке, док више нема ни једну функцију. Како је још изјавио, Миличковић ће покушати да се Гроцка очисти од Симоновићевих рецидива.

 

Детаљни интервјуу у видеу:

 

ЕЖИ 

 

Промо

Bg

Најчитаније