среда, 28 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Посланиче, пази шта лајкујеш!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након простачког испада министра Братислава Гашића који је новинарки Б92 рекао "Волим новинарке које овако лако клекну", у скупштинским кулоарима једна од тема синоћ био је и бивши министар одбране Драган Шутановац којем су секстистички испади по свему судећи симпатични, барем гледајући шта је синоћ "лајковао" на твитеру.

Током расправе о буџету, која је јуче трајала и после поноћи, посланици су у паузама углавном коментарисали бахатост Гашића који је на најпримитивнији начин увредио Златију Лабовић, новинарку Б92. Међутим, ускоро се око сличне ствари причало и о његовом претходнику.

Наиме, Шутановац је јуче "лајковао" коментар једног твитераша који је Марију Јовичић, службеницу у посланичком клубу СНС-а, упитао "Да ли клечиш на састанцима СНС-а?".

Уследила је бурна расправа чланова СНС-а и ДС-а што у скупштинским ходницима, што на твитеру, и то, на жалост, пуна "политичарења", него искрене осуде Гашића и Шутановца.

Ипак, јутрос се све окончало "извињењем" које је посланик ДС-а Шутановац упутио Јовичићевој, како је она то иронично написала, пошто ју је Шутановац заправо блокирао на твитеру.

 

Drage dame, ovo je pravi dokaz koliko je narodni poslanik Sutanovac iskren u borbi protiv nasilja nad zenama. #DsDno pic.twitter.com/rzKbK6KDy0

— Marija Jovičić (@mara_jovicic) December 9, 2015

 

 

 

Б. Јеловац   Блиц

Најчитаније