среда, 28 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гашић ће бити смењен ТЕК НА ПРОЛЕЋЕ?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Министар одбране Братислав Гашић можда ће ипак остати на овој функцији све до парламентарних избора на пролеће, за које напредњаци верују да ће се десити.

Како “Блиц” сазнаје у СНС, могуће је да се Гашићева смена пролонгира и да он настави да обавља ову функцију још неколико месеци.

- Прича се да би оставка у Скупштину Србије могла да стигне који дан пред Нову годину. По процедури, оставка министра се усваја и ступа на снагу на првој наредној седници парламента. Међутим, када парламент 29. децембра заврши заседање, следе јануар и фебруар када се у Скупштини мање-више не ради ништа. Избори би могли да буду расписани у фебруару и он би практично остао министар до избора нове владе - прича извор “Блица” из СНС.

Како каже, ово је један од сценарија како могла да се заврши прича са министром Гашићем, који се пре неколико дана у Трстенику новинарки обратио речима “што волим ове новинарке које овако лако клекну”.

Директори наменских предузећа “Трајал”, “Милан Благојевић” и “Наменска” писали су јуче премијеру Александру Вучићу с молбом да преиспита одлуку о смени Гашића.
Директори, како је саопштено, страхују „како ће се одлазак Гашића одразити на рад наменских фабрика, животе запослених и Војску Србије”.

Л. Г.   Блиц

Најчитаније