уторак, 24 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Вучић: Министрима неће бити повећане плате

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је да министрима неће бити повећане плате и истакао да је важније да зараде буду повећане просветним и здравственим радницима

Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да министрима неће бити повећане плате и истакао да је важније да зараде буду повећане просветним и здравственим радницима.

"Министрима се неће повећавати плати јер је важније да се повећају учитељима, наставницима и здравственим радницима", рекао је Вучић новинарима у селу Калиновац код Уба, где је отворио реконструисану школу.

Он је рекао да министру треба да буде највећа част то што ради за грађане.

На питање шта мисли о подели на оне који подржавају хашког оптуженика Слободана Милошевића и оне који подржавају убијеног премијера ЗоранаЂинђића, Вучић је рекао да жели да се Србија бави будућношћу, а да поделе остави по страни.

"Добро је да ствари из прошлости оставимо тамо где им је место, да се историчари баве тиме, а ми да гледамо у будућност и како да помогнемо деци", рекао је Вучић.

Он је казао да не постоји ништа боље и важније од инвестирања у школе и да је важно да школе и болнице буду обновљене.

Вучић је пре отварања школе у Калиновцу, присуствовао потписивању уговора о санацији Основне школе "Милан Муњас" у Убу, у вредности од 21,4 милиона динара. Радови треба да буду завршени до почетка септембра.

Бета/Новости

Најчитаније