уторак, 20 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

BIVŠI SPONZOR PARTIZANA STIŽE NA MALI KALEMEGDAN: "Postavićemo Zvezdu na krov sveta"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Nije tajna da se jedini srpski evroligaš suočava sa ozbiljnim finansijskim problemima, iako se na Malom Kalemegdanu uveliko radi na sklapanju tima koji bi trebalo da napadne F4 u Beogradu.

Za popunu evroligaškog budžeta, navodno će se pobrinuti bivši finansijer KK Partizan, Bogoljub Karić.

Karić slavi titulu Partizana (pogledati na 0:30)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=e9_oesLz7zw]

U izjavi za "Novosti" Karić otkriva veliku želju da finansijski pomogne srpskog šampiona, kako bi se vinula "na krov sveta" .

- Svakako da postoji naše interesovanje za Zvezdu. Posebno je Udruženje srpskih industrijalaca i preduzetnika bilo zainteresovano i ranijih godina, ali nikada nismo imali mogućnost da uđemo u Zvezdu i profesionalno postavimo klub na krov sveta. Uopšteno smo pričali o klubu, što je i normalno jer sam zvezdaš. Bilo je priče o tome da se od raznih interesnih grupa ne može normalno učestvovati u razvoju sporta, bez obzira na to koliko ga voliš - navodi Karić.

Povodom ovih najava, oglasio se i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i napomenuo da su svima pa i Kariću, vrata najboljeg srpskog kluba otvorena

- Gospodin Karić je dao interesantnu izjavu. Bar otkad sam ja u Crvenoj zvezdi, ona nije zatvorena ni za koga i pošto postoji interesovanje Udruženja industrijalaca i preduzetnika, dobiće zvaničnu ponudu KK Crvena zvezda. I nama bi bilo zadovoljstvo da takvo eminentno udruženje, u kojem su provereni zvezdaši kakav je i gospodin Karić, bude u Zvezdinom poslovnom "pulu" - objašnjava Čović.

Dnevno.RS! Izvor vesti

Промо

Bg

Најчитаније