субота, 11 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПРВИ ПА У ГРОЦКОЈ 1st Honkyokushin Serbia Open

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Турнир под именом “1st Honkyokushin Serbia Open“ је предвиђен да буде турнир интернационалног нивоа, на који су позване многе репрензетације.

Турнир ће се одржати 26.09.2015. године у спортској Сали Средње школе у Гроцкој, са почетком у 9:00 часова.

Организатор турнира је Српска Кјокушинкаи Карате Асоцијација, која је члан „Honkyokushin International Karate Organization“.

Иако веома млада организација, Српска Кјокушинкаи Карате Асоцијација је основана од стране клубова са дугом традицијом у кјокушинкаи каратеу, који у својим редовима имају освајаче са најзначајнијих светских такмичења за децу и младе, као што су Бронза са европског првенства одржаног у 2014. години и два Сребра и две Бронзе са светског првенства одржаног у 2015. години.

Један од оснивача Српске Кјокушинкаи Карате Асоцијације је Кјокушинкаи Карате Клуб ТИГАР. Седиште Клуба је у Гроцкој, а своју делатност, таћније  тренинге води у две секције, у Гроцкој и Умчарима. Општину Гроцка  територијално покрива од Заклопаче преко Гроцке, Бегаљице, Брестовика, Пудараца, Камендола, Живковца, Дражња и Умчара.

ККК ВУК, такође оснивач Асоцијације, поред тога што има седиште на  Звездари са тренинзима покрива Калиђерицу, Болеч, Лештане и Винчу и самим тим део територије ГО Гроцка.

ККК ЦРНА МАМБА, исто тако оснивач Асоцијације, своју делатност обавља на територији ГО Звездара и ГО Вождовац, али има и доста чланова из Врчина, што је такође део ГО Гроцка.

Зоран Лалић: Одлучили смо да се 1st Honkyokushin Serbia Open одржи у самој Гроцкој

С обзиром да три клуба из Асоцијације тренирају и раде на територији ГО Гроцка одлучили смо да се „1st Honkyokushin Serbia Open“ одржи у самој Гроцкој.  Организација ове манифестације има за циљ промоцију кјокушинкаи каратеа у Србији као и промоцију ГО Гроцка, града Београда и Републике Србије у свету Кјокушинкаи Каратеа, каже за Жиг Инфо Зоран Лалић копредседник Српске кјокушинкаи карате асоцијације.

 

За Жиг Инфо

Жељко Маторчевић

Најчитаније