понедељак, 19 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ћурчић: Репрезентативци нису пијанци!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

"Нећу дозволити да се играчи представљају као пијанци, а до пре само месец дана, после победе у Албанији, били су хероји", каже селектор.

Очекивано, селектор фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић стао је у заштиту својих фудбалера када су у питању критике на њихово понашање. Оправдано или не, време ће показати.

"Планирам да после извештаја Извршном одбору ФСС, заказаног за наредну недељу, кажем шта се све тачно дешавало. Много неистине је изашло у јавност од нашег доласка из Чешке", рекао је Ћурчић за Спортски журнал.

Ноћ уочи пута у Остраву, репрезентативци су заједничком вечером прославили рођендан Александра Коларова, а потом је део играча отишао и на славље бившег капитена Црвене звезде, Ненада Милијаша, који је добио близанце.

"На моју иницијативу је заказана заједничка вечера. Тачно је и да су неки играчи после тога отишли да честитају Ненаду Милијашу рођење деце. Нормално је да то ураде, он им је друг, бивши саиграч... Вратили су се у договорено време у хотел, баш сви. Нико није каснио и нису криви, јер су добили дозволу да проведу слободно време где желе. Некоме је стало да нас представи као распуштену банду. Прави се атмосфера као да је у репрезентацији јавашлук, а да сам ја селектор без ауторитета. Браним играче, јер нико није урадио нешто лоше", тврди селектор.

По његовом мишљењу, играчи су после победе у Албанији представљани као хероји (?!), а сада се ствара слика да су пијанци.

"Много ме је погодила прича да су остали до јутра. После ове утакмице са Чешком свашта се писало, нећу дозволити да се играчи представљају као пијанци, а до пре само месец дана, после победе у Албанији, били су хероји", закључио је Ћурчић.

 

(mondo.rs)

Промо

Bg

Најчитаније