среда, 15 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ТАЈНИ САСТАНЦИ НАПРЕДЊАКА У ГРОЦКОЈ СЕ НАСТАВЉАЈУ! Дилберовић посетио Влашковића (ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према сазнањима Жиг Инфа, председник СГО Гроцка Стефан Дилберовић и члан СНС-а, за којег се сматра да је десна рука притвореног Драгољуба Симоновића Симе, вечерас се тајно састао са Дејаном Влашковићем, привредника из Калуђерице за којег се спекулише да ће наследити Општински одбор напредњака у Гроцкој.

Наш репортер је пратио Стефана Дилберовића до Калуђерице, где је испред Дома здравља паркирао свој аутомобил. Након тога је изашао и упутио се ка кући Дејана Влашковића, где смо га и усликали на улазним вратима.

dilber 2

У кући Дејана Влашковића остао је око два сата, након чега се вратио у свој аутомобил и отишао ка Смедеревском путу.

О чему су Влашковић и Дилберовић причали, није нам познато, јер ни један и други нису били доступни нашој редакцији. 

Подсетимо се, након што је притворен председник напредњака у Гроцкој због сумње да је налогодавац за паљење куће нашег колеге Милана Јовановића, почела је борба за његово место. С обзиром да је садашњи одбор напредњака у Гроцкој компромитован, спомиње се да ће Дејан Влашковић из Калуђерице сести на трон напредњака у овој општини.

dejan vlaskovic

Дејан Влашковић

Стефан Дилберовић је један од противника да било ко дође на место Симоновића, осим евентуално њега или неко од Симоновићевих људи.

Такође, треба напоменути да се спекулише да ће место председника напредњака у Гроцкој преузети и Горан Пекарски, народни посланик и бивши председник СГО Гроцка, који се јуче саста тајно у једном ресторану у Гроцкој са пар својих бивших сарадника- више ОВДЕ.

 

ЕЖИ

Најчитаније