петак, 05 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"ЕЛЕКТРОШОКЕР ПАЛИКУЋА" Након свега, ОН купује електрошок лампу (ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Драгољуб Симоновић, члан Српске напредне странке и бивши председник ГО Гроцке, коме је започело суђење као налогодавцу за паљење куће нашем новинару Милану Јовановићу из Врчина, све више показује свojу осионост.

 Под изговорима да иза њега стоји Српска напредна странка, и да му је започето суђење само представа за јавност, Симоновић је и даље владар у ГО Гроцка те се и даље појављује на готово свим манифестацијама као председник. Како га Српска напредна странка није избацила из чланства, Симоновић ту чињеницу користи као аргумент код преплашеног народа широм Гроцке. Јер, ако имате особу којој је започело суђење за тешко кривично дело, ако имате особу коју је лично осудио председник Александар Вучић, а да при том је та особа и даље члан владајуће странке, заиста се стиче утисак да га странка ипак штити. 

Тако је ових дана Симоновић, ноншалатно на једној од пијаца, купио елктрошокер лампу.

simael2

Након што је наша редакција претрпела разне нападе од стране Симоновића, питамо се шта даље следи? Након пребијања, паљење куће, многобројних тужби да ли да очекујемо и неки електрошок? Да се не лажемо, Симоновић може овакве ствари да ради јер је ипак још увек члан Српске напредне странке, а овакви потези указују да они све могу!

 

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније