среда, 27 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА СЕ ДЕЛИ ПО ГРОЦКОЈ! Календари Вучића и Симоновића (Паликуће) са упаљачима! (ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У току вечери и ноћи, како су нам јавили грађани из више улица широм Гроцке, дељени су календари, хемијске оловке и упаљачи са логом Српске напредне странке. На дељеним календарима доминира слика Драгољуба Симоновића којем је започело суђење као налогодавцу за паљење куће нашем новинару Милану Јовановићу из Врчина.

 Наиме, наши извори кажу да је Симоновић након састанка са председницом Гроцке, Живадинком Аврамовић и председником Скупштине Стефаном Дилберовићем на састанку у току ове недеље договорио стратегију да пољуљано поверење код грађана Гроцке поврати тако што ће активисти делити искључиво ове календаре са пропратним материјалом, упаљачем и хемијском оловком.

Подсетимо се, Жиг Инфо је у више наврата писао о Симоновићу након што је поднео формално оставку на место председника Гроцке и ОО СНС-а. Према објављеним информацијама. Симоновић је "де факто" и даље владар у ГО Гроцка. Врх СНС-а, иако зна за Симоновићеве радње некако се или стиди те ситуације или је немоћан да је реши, с обзиром да је Гроцка тек недавно добила повереника СНС-а који до сада, осим благог протеста у Ритопеку (напустили скуп Весић и Миличковић када су угледали Симоновића), није се одрекао свог члана, што Симоновић итекако користи.

Симоновић константно ради на свом имиџу од како је отишао са функције председника, а након што му је започело суђење, представљајући такву ситуацију као "представу за јавност" али да је он ипак и даље главни за све у Гроцкој. Као главни аргумент користи чињеницу да га се СНС није одрекао , као и да је у сталном контакту са Вучићем и осталим члановима из врха СНС-а.

Међутим, грађани у Гроцкој не верују више толико Симоновићу, барем не у толиком броју као раније. Поготово након што су Весић и Миличковић напустили манифестацију "Дани трешње" у Ритопеку када су угледали Симоновића, или пак када му није успело да Бориса Прибићевића постави за начелника Управе.

Како би повратио своје поверење, Симоновић је осмислио да дели пропагандни материјал са ликом Александра Вучића и њега.

- Позвали су ме да се у суботу   јавим у Општински одбор СНС-а у Гроцкој. У канцеларији су се налазиле кутије са разним пропагандним материјалом. На једном од столова били су распаковани календари Симоновића и Вучића, заједно са упаљачима и хемијскама. Поред мене, било је још пар активиста. Тада нам је речено, да ћемо у току ноћи делити пропагандни материјал за Симоновића. Ја сам се окренуо и изашао из канцеларије, каже за Жиг Инфо један од активиста СНС-а са подручја ГО Гроцка.

letkegrockanaslovna

И заиста, у току суботње вечери из више улица на територији ГО Гроцка добили смо позиве са информацијом да су грађани на својим капијама, вратима, оградама.. , пронашли овакав вид пропагандног материјала. Наши дописници су такође потврдили ту информацију и направили пар фотографија дељеног материјала. Како нам кажу, у једном моменту су видели и активисте како деле тај материјал и покушали су и њих да усликају, међутим они су, видевши да их неко фотографише, бацили пропагандни материјал и разбежали се. А иза мештана Гроцке остаје дилема да ли заиста СНС ипак, након свега, штити Симоновића или пак Симоновић је одбегао од странке па вуче самостално потезе? Чињеница је да је Симоновић и даље члан Српске напредне странке, да општински одбор напредњака још увек није формиран а да је на челу Гроцке заправо још увек Симоновић са својим постављеним кадровима.

le1

le2

le6

le3

le8

64364042 399839563959462 7392643115993006080 n

64577716 633278667189379 6637707394296053760 n

 

ЕЖИ

 

Промо

Bg

Најчитаније