четвртак, 01 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Јога која је узбудила Врчин

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У једној од свечаних сала у Врчину, од јуче се може видети несвакидашњи призор поготово за једно руарно подручје. Наиме, призор који збуњује Врчинце јесте тај да око стотинак људи са собом носи по ћилим, а приликом уласка у салу се изувају, односно одлажу своју обућу.

 С обзиром да се овакве сцене ретко дешавају по Србији , а посебно по мањим руралним местима, у насељу Врчин оне су донеле немир код одређеног броја мештана, јер део Врчинаца сматра да је у питању некаква секта.

Међутим, одласком до Свечане сале у којој је забележен присуство оваквих туриста, утврђено је да се званично ради о јоги коју организује познати индисјки учитељ Схамбхави Махамудра Крија.

Тачније, организатор овакве манифестације у Врчину јесте "Inner Engineering", технологија која се базира на јоги са курсевима који доноси промене у начину на који перципирате и доживљавате свој живот, свој рад и свет у којем живите.

Ова три дана тренинг се одржава у Врчину а на званичном сајту "Inner Engineering"-а , можете пронаћи њихове следеће тренинге.

 

За Жиг инфо:
Милан Јовановић

Најчитаније