субота, 11 јул 2020

Забавник

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ДИЛБЕР ОБИШАО УЛИЦЕ Задовољан са чишћењем снега у Гроцкој (ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Већина општинских функционера на територији Србије није данас успела да се пробије до посла због великих количина поједених залиха хране која је конзумирана током последњих неколико дана.

Упоредо, нису ни могли да обиђу како изгледају завејане улице. Међутим, за разлику од многих, Дилбер је данас обишао улице широм Гроцке на пену од Дунава.

-Устао сам на време и кренуо да се спремам за посао. Хтео сам нешто да доручкујем и када сам отворио фрижидер, затрпала ме је већа количина руске салате која је остала од Нове године. Покушавао сам да се пробијем до улазних врата, али нисам у томе успео. Једноставно све се завалило у желуцу. Некако сам сео за компјутер и одмах отворио мој омиљени сајт Б.А.С.Т.А инфо. Када сам видео да је по улицама велики снег, све ми је пресело. Упалио сам тв и нисам мога да верујем да нико од градских челника па и мој велики вођа није изашао на улице. Одмах сам се досетио. Бићу ја бољи од дон Фекетића!. Снашао сам снаге, отишао до таолета и све из стомака истоварио. Позвао сам одмах мог ПР-а Трлала и рекао да спреми апарат, изјавио је Дилбер за наш портал.


Током обиласка читавог подручја Гроцке на пену од Дунава, Дилбер је закедно са сарадницима причао са локалним становништвом. Разочаран је био, како је навео, што мало људи се нашло на истим.

-Ево видите овај снег. Он уопште није велик. На жалост, кошава, чија је брзина шест метара у секунди, а са ударима до 17 метара у секунди наноси снег поново на улице чим буде очишћен. Наша општина је због толиких наноса ангажовала предузеће "Крадитељ" нашег чаробњака да помогне путарима. Заваљујем и многим привредницима што су донирали со и остало што је потребно за претходне празнике, хтедох рећи за ово невреме, истиче Дилбер.

За крај Дилбер се сликао на снежним улицама у Калуђерици, са све зимским животињама, показајући да ова зима има своју чар.

Ернесто де ла Серна

 

*Овај текст је шаљивог карактера и нема намеру да увреди било кога. Током снимања овог интервјуа није повређена ни једна животиња. Фотографије су фотошоп.

Најчитаније