недеља, 26 јануар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

МОНОЛОГ СА И БЕЗ БЕЏЕВА Симоновић СНС против Симоновића СРС

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Када би неким чудом сада дошао ондашњи Симоновић из СРС-а са све беџом и нашао се са овим садашњим из СНС-а без беџа био би то занимљив дуел.

Симоновић СНС: Треба да нам италијани покажу како да се мењамо и понашамо!!

Симоновић СРС: Шта то причаш издајниче СРПСКОГ народа? Зар да нас уче и васпитавају они којима си продао ЈКП И Комуналац ….?

Симоновић СНС: Ми морамо у ЕУ. Гроцка има само једну опцију а она се зове европски пут.

Симоновић СРС: Несрећниче шта то говориш? Зар се не сећаш да сам говорио да су то аспиде, убице, непријатељи Гроцке. Шта ти је човече? Лош ти је био онај уговор са американцима ( ЛА Игл Интернационал) који сам хтео да спроведем 2007 године?? А ови ти сад добри?? Ако су ти добри што им шаљеш инспекције и саботираш рад??

Симоновић СНС: Српска напредна странка је једини гарант да Гроцка иде европским путем. Погледај шта сам све направио за 4 године власти.?? Ајд добро, по нека кривична пријава овим мојим индијанцима је цена напредка Гроцке!!Жртвовали се за добробит мене, тј општине!! Погледај величанствену шалтер салу у Калуђерици!! И жену бившег председника општине сам поставио за шефа шалтер сале.

Симоновић СРС: Куку наопако ти си скрено начисто! Па зар не нападах ја две деценије ДС и остале НАТО и ЕУ плаћенике а сад си ти гарант тог истог пута? Шта то радиш, јеси ли ти полудео? Какви италијани И наше дјубре?Зар Којић није добро радио док је носио беџ?? Морао си италијане да доведеш??

Убрзо после тога Симоновић из СРС-а је добио нервни слом и отишао у Бајчетину на рехабилитацију а Симоновић из СНС-а је изјавио за медије:

“ Ја сам са собом давно раскрстио. Или ја или ја, трећег ја нема изузев ако се не укаже прилика. Можда и ја одем на рехабилитацију у Бајчетину као онај ја?? Онај ја више не постоји, данашњи ја сам ја и нико други. Оног ја од некада не познајем, а овај ја се променио , напредовао. Па ако мислите да ће моје ја да промени мене ја ви стварно не знате ко сам ја“!!!
Само ЈА иде напред!!

 

Ернесто де ла Серна

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније