субота, 11 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

МОНОЛОГ СА И БЕЗ БЕЏЕВА Симоновић СНС против Симоновића СРС

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Када би неким чудом сада дошао ондашњи Симоновић из СРС-а са све беџом и нашао се са овим садашњим из СНС-а без беџа био би то занимљив дуел.

Симоновић СНС: Треба да нам италијани покажу како да се мењамо и понашамо!!

Симоновић СРС: Шта то причаш издајниче СРПСКОГ народа? Зар да нас уче и васпитавају они којима си продао ЈКП И Комуналац ….?

Симоновић СНС: Ми морамо у ЕУ. Гроцка има само једну опцију а она се зове европски пут.

Симоновић СРС: Несрећниче шта то говориш? Зар се не сећаш да сам говорио да су то аспиде, убице, непријатељи Гроцке. Шта ти је човече? Лош ти је био онај уговор са американцима ( ЛА Игл Интернационал) који сам хтео да спроведем 2007 године?? А ови ти сад добри?? Ако су ти добри што им шаљеш инспекције и саботираш рад??

Симоновић СНС: Српска напредна странка је једини гарант да Гроцка иде европским путем. Погледај шта сам све направио за 4 године власти.?? Ајд добро, по нека кривична пријава овим мојим индијанцима је цена напредка Гроцке!!Жртвовали се за добробит мене, тј општине!! Погледај величанствену шалтер салу у Калуђерици!! И жену бившег председника општине сам поставио за шефа шалтер сале.

Симоновић СРС: Куку наопако ти си скрено начисто! Па зар не нападах ја две деценије ДС и остале НАТО и ЕУ плаћенике а сад си ти гарант тог истог пута? Шта то радиш, јеси ли ти полудео? Какви италијани И наше дјубре?Зар Којић није добро радио док је носио беџ?? Морао си италијане да доведеш??

Убрзо после тога Симоновић из СРС-а је добио нервни слом и отишао у Бајчетину на рехабилитацију а Симоновић из СНС-а је изјавио за медије:

“ Ја сам са собом давно раскрстио. Или ја или ја, трећег ја нема изузев ако се не укаже прилика. Можда и ја одем на рехабилитацију у Бајчетину као онај ја?? Онај ја више не постоји, данашњи ја сам ја и нико други. Оног ја од некада не познајем, а овај ја се променио , напредовао. Па ако мислите да ће моје ја да промени мене ја ви стварно не знате ко сам ја“!!!
Само ЈА иде напред!!

 

Ернесто де ла Серна

Најчитаније